Sony 48R550 – Design subtire si functii smart

Cu o diagonala de 121 de centimetri, modelul 48R550 isi pastreaza totusi designul subtire. Televizorul a fost lansat la inceputul anului 2015.
Televizorul este SmartTV dar nu este full Smart, adica, aveti acces la cateva aplicatii dar acesta nu are integrata o platforma SmartTV cu sute de aplicatii si jocuri. Pe acest televizor aveti disponibil YouTube, Netflix dar si Opera Store de unde puteti accesa diverse joculete. Din pacate, acesta nu are un browser web integrat deoarece nu are un procesor indeajuns de puternic pentru a rula pagini web. Avand Wi-Fi integrat puteti face screen mirroring si photo sharing de pe telefon sau o tableta android.
Imaginea este reusita, acesta are o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, o rezolutie buna si pentru aceasta diagonala, televizorul reusind fara probleme sa afiseze imagini de inalta calitate. Panoul acesta are o frecventa de 100Hz, acesta reprezinta rata de resfreh, o valoare mica din pacate, dar, pe televiziune aproape insesizabila. Culorile sunt realiste, nu sunt supra iluminate, iar imaginea este lejera pentru ochi, putand viziona ore intregi fara sa existe dureri de ochi.
USB HDD REC – Este functia care va permite sa inregistrati filme, emisiuni, etc. direct pe un hard disk extern, ca apoi sa le vizionati oricand doriti.
Playerul multimedia este integrat, acesta citeste aproape orice format de video, audio sau foto. Subtitrarile sunt afisate chiar si cu diacritice.
Designul este foarte placut, modern dar totsui simplist. Rama este subtire, de maxim 1 centimetru, realizata din plastic dur iar suporutl de masa este de culoare argintie tot din plastic cu inseratii metalice.

Acesta are slot CI+ si tuner digital DVB-T/C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s