Hotpoint HLQV 6 AB K-hota decorativ oblica

Una din cele mai recomandabile hote decorative de pe piata din tara noastra, Hotpoint HLQV 6 AB K se diferentiaza fata de majoritatea alternativelor de la ceilalti producatori, in primul rand printr-un raport foarte bun raport calitate pret. Fiind o hota oblica, Hotpoint HLQV 6 AB K face parte dintr-o categorie premium de electrocasnice incorporabile, acest model de hota fiind recomandabila unei bucatarii premium moderne, in care design-ul electrocasnicelor nu poate fi intamplator.

Cu atat mai putin cu cat bucatarie poate fi open space si atunci, imaginea ei generala va fi vizibila si din living si atunci, cu atat mai important va deveni design-ul hotei in special, cea mai vizibila dintre toate produsele electrocasnice. Cei 450m3/h, incadreaza Hotpoint HLQV 6 AB K in categoria hotelor cu putere medie de abosortie recomandabile unor bucatarii medii spre mari, iar pe ultima treapta de putere acest model fiind extrem de silentios, respectiv doar 59dB(A), lucru cu atat mai important cu cat bucataria este deschisa.

Filtre de aluminiu, lavabile si cu protectie,ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va mai trebuie sa le inlocuiasca, iluminare tip spot light, mult mai agreabila fata de niste simple becuri cu halogen cu se intalneste de obicei pe hotele entry si middle level, cam toate premisele pentru o hota exceptionala care va deveni cu siguranta un punct de atractie in bucataria dumneavoastra. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota

Advertisements

One thought on “Hotpoint HLQV 6 AB K-hota decorativ oblica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s