AEG L98699FLE2, masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe AEG L98699FLE2 este un model din gama premium, recomandata utilizatorilor care doresc maximum de calitate si confort. Ceea ce este extraordinar la aceasta masina de spalat pe langa branding-ul care este unul de exceptie,  sunt calitatea subansamblelor si design-ul modern, elegant cu un display mare, generos si foarte friendly cu utilizatorul. 

Cele 9 kg capacitate maxima de incarcare permite utilizatorului sa spele inclusiv lucruri voluminoase nu neaparat grele, cum ar fi pernele si pilotele, iar la incarcari reduse masina isi ajusteaza consumul de apa si energie, motiv pentru care AEG L98699FLE2 este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++++, ceea ce inseamna o reducere cu pana la 50% a consumului fata de o masina clasata in clasa A. Cele 1600 de rotatii pe minut asigura pe de o parte o stoarcere foarte eficienta si pe de alta parte o solicitare mai mica a motorului si a sistemului de transmisie, pentru celelalte programe limitate la 800 de rotatii pe minut. Calitate exceptionala a spalarii si clasificare Gold, cea mai ridicata clasa de calitate a spalarii pentru lana, material care certifica cel mai bine cat de eficienta este spalarea. 

Motorul inverter, pe langa durata mare de viata, asigura si un nivel de zgomot foarte redus, la centrifugare zgomotul maxim fiind 73dB(A). Suprafata tamburului este tratata special antiscamosare si un alt lucru foarte important faptul ca masina are programe presetate de igienizare si reimprospatare a tesaturii cu abur, care va face rufele sa nu mai fie sifonate, mai curate si care vor avea o durata mai mare de utilizare.

In concluzie AEG L98699FLE2 este una din cele mai bune optiuni pentru cei care doresc o masina de spalat cu adevarat exceptionala, care va spala foarte bine si va intretine calitatatea tesaturilor. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Advertisements

One thought on “AEG L98699FLE2, masina de spalat rufe premium

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s