Electrolux ESF2300OW, masina de spalat vase 6 seturi, 6 programe

Electrolux ESF2300OW, masina de spalat vase 6 seturi, 6 programe poate fi optiunea perfecta pentru cei ce nu au loc de o masina de spalat vase clasica, de 45 sau 60 de cm latime, Recomandarea producatorilor este ca o astfel de masina sa fie montata pe blat, existand insa si varianta ca aceasta sa fie montata intr-un corp vertical, soldat, sau pe un raft, imediat sub blat, astfel incat aceasta sa fie practic de utilizat.

In aceasta masina se pot spala vase mici pana la medii, fie ca vorbim de vesela sau cratite, insa cele mai voluminoase nu vor incapea. Asadar, utilizatorii daca intetioneaza sa achizitioneze o astfel de masina este recomandabil ca acestia sa tina cont de acest fapt atunci cand doresc sa cumpere vase.
Cele 6 programe includ un program scurt, un program intensiv pentru vase si cratite foarte murdare si programe pentru pahare. Clasa de eficienta energetica este A, iar in ceea ce priveste clasa de eficienta a uscarii Electrolux ESF2300OW este incadrata in clasa B, ceea ce inseamna ca aceasta etapa va dura mai mult.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s