Horizon 32HL710H – Ieftin si bun

Horizon este un brand de televizoare low-budget care produce in cea mai mare parte modele doar pentru piata din Romania. Modelul despre care o sa vorbim astazi este urmasul din 2015 al lui 32HL730H,
Rezoltuia televizorului este HD, avand 1366 x 768p, rezolutie foarte buna pentru diagonala acestuia. Aceasta rezolutie ii permite televizorului sa redea continut de calitate. Panoul acestuia poate ajunge pana la maxim 100Hz, aceasta este rata de refresh a televizorului, 100Hz, find o valoare foarte buna avand in vedere marimea sa.

Sistemul audio este unul de tip Nicam Stereo, avand doua boxe cu o iesire audio de maxim 6W fiecare. Acesta dispune si de tehnologia Dolby Digital Plusc e ofera o gama larga de frecvente audio cu zgomot redus. Sunetul este clar, si mai ales, puternic.
Playerul multimedia este integrat si cu ajutorul intrarilor USB si HDMI pe care acesta le are puteti reda continut video, audi si foto direct prin televizor cu ajutorul acestui player multimedia. Pe langa intrarile HDMI si USB acesta mai are si inrare SCART si intrare PC (D-sub 15 pini).
Acesta televizor are disponibil slot pentru conectarea cardului CI+ si tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s