Samsung VC15QSNMARD aspirator fara sac foarte bun calitate pret

Aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD este unul din cele mai bune variante pentru utilizatorii interesati de un aspirator, mic, compact si care sa nu coste mult. Noua generatie de aspiratoare fara sac, economice, astfel incat acestea sa se incadreze in noile normative UE, impuse la sfarsitul anului trecut, tocmai pentru a produce aspiratoare care sa nu consume mult si sa aiba o putere de absortie buna spre foarte buna. Asadar aceste normative obliga producatorul sa afiseze cat consuma aspiratorul, ce emisii de praf genereaza si cat de eficient este atat pe suprafete dure, cat si pe cele moi si toate acestea incadrate in niste standarde foarte ridicate, astfel incat nici vechile aspiratoare de 2400W sa atinga eficienta in aspirare clasa A.

Revenind la Samsung VC15QSNMARD mentionam ca acest model are o capacitate 1.5 litri, recipientul de plastic fiind foarte usor de spalat, la fel si filtrul pre motor, insa utilizatorul trebuie sa ia in calcul faptul ca filtrul post motor are o durata medie de viata de un an, ceea ce inseamna ca vor exista costuri de mentenanta ulterior cumpararii. Puterea de 1500W incadreaza Samsung VC15QSNMARD in clasa F de eficienta energetica, iar in ceea ce inseamna emisiile de praf, clasa C, avand la baza un filtru EPA, mai putin eficienta fata de un HEPA 13. 
In ceea ce priveste puterea de absortie, eficienta pe suprafete dure claseaza Samsung VC15QSNMARD in clasa D de eficienta si E pentru suprafete moi si desi par clase foarte modeste de eficienta, nu este chiar asa intrucat standardele sunt foarte ridicate si nu putem spune ca Samsung VC15QSNMARD nu aspira bine, ba din contra. 
Raportul foarte bun calitate pret, recomanda astfel Samsung VC15QSNMARD celor interesati de un aspirator compact, care are in locuinta cu precadere suprafete dure, cum ar fi parchet sau gresie. Pentru detalii privind criteriile de alegere ale aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s