TP-LINK Archer C9 – cand 1000 mbps sunt prea putini

Routerele wireless au evoluat foarte mult in ultima vreme, ajungand sa ofere viteze de transfer wi-fi suficient de mari pentru orice utilizator. Dar exista si un segment de utilizatori aparte, care vor mai mult. Pentru acestia, cei de la TP-Link ofera modelul Archer C9, un router wireless echipat cu un procesor dual-core de 1GHz, antene dual band si amplificator de mare putere, pentru a oferi viteze de transfer foarte mari.
Produsul a fost conceput in special pentru a eliman blocajele manifestate de un router clasic atunci cand se conecteaza prea multe dispozitive la el. Archer C9 ofera un procesor dual-core la 1GHz, alaturi de 3 antene detasabile dual-band, ce pot emite atat in banda clasica de 2.4GHz cu pana la 600mbps, pentru dispozitivele ce nu au nevoie de viteze prea mari, precum imprimanta, dar si in banda rapida de 5GHz, acolo unde poate atinge viteze de pana la 1300 mbps, pentru dispozitivele ce au nevoie de viteza mare, precum laptopurile, telefoanele sau sistemele de calcul echipate cu placi de retea wireless.
Streaming-ul HD si conectarea simultana a mai multor dispozitive nu reprezinta nicio problema pentru acest router multumita procesorului dual-core si a tehnologiei Beamforming, ce identifica dispozitivele conectate la router si directioneaza semnalul wireless astfel incat fiecare dispozitiv sa aiba parte de o cantitate suficienta de semnal pentru a putea comunica cu router-ul fara intreruperi. Cu alte cuvinte, avem parte de o conexiune stabila, tot timpul.
Router-ul este compatibil Gigabit, pentru conexiunea prin cablu, conectarea fiind extrem de simpla: cablul de retea intra in portul RJ-45 WAN, cel albastru, iar restul dispozitivelor se conecteaza fie la unul din cele 4 porturi RJ-45 LAN, fie prin wireless. Regasim deasemenea si un conector USB pentru a putea conecta un dispozitiv la router, pe care sa-l putem apoi partaja in retea, pentru a fi accesat de toate dispozitivele conectate la router.
In concluzie, TP-Link Archer C9 este un router puternic, ce ofera o viteza prin fir de 1000 mbps si 13000 mbps prin wireless, cu o acoperire buna multumita celor 3 antene si un semnal constant si puternic datorita tehonologiei Beamforming, fiind o alegere foarte buna pentru cei aflati in cautarea unui router la care se vor conectat multe dispozitive.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s