Electrolux EKG51351OX, aragaz cu cuptor electric

Pentru cei ce nu doresc inca sa aleaga varianta de plita si cuptor incorporabil, producatorul suedez de electrocasnice propune modelul Electrolux EKG51351OX. Plita este pe gaz cu aprindere electrica la doua maini si supapa de siguranta ce opreste automat gazul in momentul in care se stinge flacara. Cuptorul este electric multifunctional, adica prezinta un convector in interiorul cuptorului care asigura o uniformizare a temperaturii, astfel incat mancarea sa fie gatita omogen, fara sa mai apara zone in care este prea arsa si zone in care nu se coace corect.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Electrolux EKG51351OX este din ionx, de fapt ca toate aragazurile din inox au doar partea din fata si plita din acest material, lateralele fiind din tabla emailata, cu un email a carui culoare seamana foarte mult cu inoxul folosit. Ceea ce este important de mentionat, inoxul folosit de Electrolux este foarte bine polisat si mai greu amprentabil fata de un Indesit spre exemplu. Util si practic, mentionam existenta unui sertar sub cuptor,care este foarte des folosit si apreciat, mai ales de gospodine.

Timmer-ul este mecanic ceea ce insemna ca se poate programa sa sune, insa fata de unul electronic, acesta nu opreste cuptorul, deci utilizatorul trebuie sa fie in zona atunci cand se termina reteta, pentru a opri cuptorul. 

Asadar, Electrolux EKG51351OX este recomandat utilizatorilor care doresc un aragaz cu plita pe GN si cuptorul electric multifunctional, net superior fata de un cuptor pe gaz, un aragaz pe 50 de cm dintr-un inox calitativ si un raport bun calitate pret. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s