LG 50LB650V – Smart TV, 3D cu diagonala de 125 cm

LG ne aduce in atentie un model cu o diagonala de 125 de centimetri (50 de inchi), cu un design foarte placut dar si cu o imagine demna de cinema.
Modelul 50LB650V are un ecran de tip IPS, ecran care va confera un unghi de vizualizare foarte bun fara ca imaginea afisata sa isi piarda din culori sau luminozitate. Pe langa acest ecran foarte bun, acest televizor beneficiaza si de tehnologia Triple XD Engine, tehnologie care are rolul de a imbunatatii culorile. Imaginea afisata de acest televizor este una calitativa, culorile sunt destul de apropiate de realitate iar rezolutia este una foarte buna, find Full HD, 1920 x 1080p. Are o rata de refresh de 500 de cadre pe secunda, o valoare foarte buna.
Acest televizor beneficiaza si de tehnologia 3D de la LG. Tehnologie care va permite sa vedeti orice film din 2D in 3D reusind sa faca conversie dar si filme direct 3D. Ochelarii sunt inclusi in pachet. Efectul de 3D este realizat foarte bine iar  lipsa efectului de fluctuatie este observata, un lucru foarte bun.
SmartTV cu webOS, platforma de Smart de la LG. Aceasta interfata este foarte prietenoasa, intuitiva si usor de folosit de catre oricine. Televizorul are Wi-Fi integrat si RJ-45 ceea ce inseamna ca acesta se poate conecta foarte usor la internet. Navigarea este fluida, rareori aparand blocaje, iar browserul nu are nici o problema putand afisa orice tip de site. 
Televizorul beneficiaza de slot pentru cardul CI+ dar si de tunere digitale DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, tunere care va permit sa vizionati televiziunea digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
LG 50LB650V, este un televizor cu o diagonala mare, foarte bun pentru filme si nu numai. Culorile pe care acesta reuseste sa le afiseze il recomanda pentru experienta trairii unui film bun.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s