Philips GC3803/30, fier de calcat din gama Azur Performer

Din categoria ce fier de calcat sa-mi iau pana in 150 de lei, nu avea cum sa lipseasca Philips GC3803/30 unul din cele mai bune astfel de produse pana in bugetul mai sus mentionat. Ce-l recomanda pe Philips GC3803/30?…in primul rand talpa Steam Glide, o talpa din aliaj ceramic, una din cele mai bune talpi de pe piata, care este antiaderenta, nu lipeste si este accesibila, chiar si in gamele entry level. 


Asadar, in ceea ce priveste talpa, Philips GC3803/30 sta foarte bine. La aceasta mai adaugam o putere nominala mare, respectiv 2400 de W importanta, mai ales atunci cand utilizatorul doreste sa calce bumbac spre exemplu, un jet de abur mediu, 140g/min, la un debit maxim de 40g/min, ceea ce este util atunci cand spre exemplu doresti sa indrepti o cuta facuta din greseala. Cu cat acest jet de abur este mai mare cu atat munca utilizatorului si skill este/poate fi mai mic.

Philips GC3803/30 are sistem antipicurare, sistem anticalcar si varf cu abur, adica exista orificii si in zona varfului, importante atunci cand calci camasi spre exemplu, iar impreuna cu avantajele mai sus mentionate putem spune ca acest model este unul din cele mai bune raport calitate pret, pentru un fier de calcat ieftin si nu intamplator, acest model este unul din cele mai cumparate de pe piata din tara noastra. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a fierului de calcat cititi articolul Criterii alegere fier de calcat.
Advertisements

One thought on “Philips GC3803/30, fier de calcat din gama Azur Performer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s