Toshiba 32W3433DG – Televizor SmartTV de 81 centimetri

Toshiba ne aduce in atentie un model cu un raport calitate-pret foarte bun. Pentru un televizor SmartTV pretul acestuia este unul aproape imbatabil avand in vedere diagonala pe care o are.
Rezolutia HD, 1366 x 768 pixeli, ii confera televizorului posibilitatea de afisare a continutului de calitate fara probleme. Acesta poate reda continut HD de pe stick avand slot USB disponibil dar si conectat la un laptop sau desktop prin HDMI. Panoul are o rata de refresh de 100Hz, lucru care inseamna ca televizorul poate afisa pana la 100 de cadre pe secunda.
Acesta are playerul multimedia integrat si puteti reda de pe un stick USB sau de pe un hard disk extern filme, muzica sau fotografii. Cu doua porturi HDMI disponibile, puteti conecta diverse dispozitive, de la DVD-uri la media playere si console.
SmartTV-ul este interesant, avand posibilitatea de conectare wireless prin Wi-Fi integrat, puteti naviga usor si rapid pe internet. Platforma nu este cea mai dezvoltata dar se poate naviga in usurinta pe browserul web sau pe YouTube.
Sunetul este placut avand un sistem audio Nicam Stereo si o iesire audio formata din doua boxe de maxim 6W fiecare, acesta reuseste sa redea sunet de calitate, clar si puternic.
Televizorul dispune de slot pentru conectarea cardului CI+ dar si de tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziunea digitala fara  a mai avea nevoie de un receiver sau media-box sperat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s