Toshiba 40L3433DG – SmartTV ieftin si Full HD

Toshiba este unul din brandurile de televizoare mai accesibile de pe piata din Romania. Pretul acestora in general este accesibil oricui iar calitatea este una pe masura.
Modelul 40L3433DG este recomandat celor care doresc un televizor cu diagonala de 102 centimetri, deci, un televizor de marime medie dar care nu sunt cinefili sau stau toata ziua in fata lui. In general televizoarele Toshiba nu sunt pentru cei foarte pretentiosi ci pentru cei care se uita la televizor doar atunci cand au timp sau vor sa vada un film.
Calitatea imaginii este buna, acesta are o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, reazolutie care ii permite televizorului sa afiseze imagini de calitate. Culorile nu sunt cele mai geniale dar afiseaza corect, fara distorsiuni, iar din setari puteti sa va mai jucati putin cu tonalitatile. Panoul are o rata de refresh de 200Hz, o valoare foarte buna pentru un televizor cu o astfel de diagonala.
Sunet puternic si clar, avand o iesire formata din doua boxe de maxim 8W fiecare cu tehnologia Dolby Digital Plus pentru mai multe tipuri de frecvente si un sunet mai clar.
SmartTV, dar, doar pentru o navigare rapida pe browser sau YouTube. Acesta are Wi-Fi integrat, deci, veti putea sa va conectati la internet wireless. Partea de SmartTV nu este punctul lui forte, dar, pentru o navigare scurta este foarte ok.
Televizorul are disponibil slot pentru conectarea cardului CI+ dar si tunere DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Toshiba 40L3433DG este un televizor foarte bun pentru cei care nu doresc foarte multe de la un televizo si un vor sa cheltuiasca foarte mult, este televizorul perfect pentru cei care nu pun accent foarte mult pe televiziune dar totsui vor sa aibe la ce sa se uite sambata seara.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s