Electrolux EWG147540W-solutia optima pentru o masina incorporabila

Masina de spalat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W reprezinta solutia optima pentru cei care sunt interesati de o masina de spalat rufe pe care sa o incorporeze in mobilierul de bucatarie sau intr-un alt corp standard sau soldat, pe modul interax de 60cm. Exista cu siguranta o multime de specialisti care recomanda o masina de spalat rufe slim in locul uneia incorporabile, insa acest artificiu presupune anumite dezavantaje, cel mai important dintre ele fiind dat de faptul ca utilizatorul nu mai are acces la sertarul de detergent din pricina blatului. 

Si daca o masina de spalat slim este bagata intr-un modul si are si usa in fata, lucrurile se complica iar singura solutie pentru ca utilizatorul sa poata alimenta cu detergent masina de spalat rufe slim este sa foloseasca capsule ce se pun direct in cuva.

Tocmai de aceea masinile de spalat rufe incorporabile, au sertarul de la detergent mult mai lung, de aproape 25 de cm astfel incat sa nu apara aceasta problema, pe langa faptul ca o masina de spalat rufe incorporabila sa fixeaza mult mai bine in modulul de mobila si este proiectata special pentru a avea mai putine trepidatii, Electrolux EWG147540W spre exemplu avand un sistem de control al balansului. La acesta se adauga un motor inverter care este mult mai silentios si mai fiabil in timp.
In ceea ce privesc celelalte caracterisitici tehnice, mentionam o capacitate de incarcare mare, de 7kg care ofera utilizatorului posibilitatea de a spala si perne sau pilote, iar atunci cand incarcarea este redusa masina isi ajusteaza consumul de apa si energie electrica proportional cu aceasta. Programe presetate pentru absolut toate tipurile de tesaturi, functie time manager pentru programele lungi, functie care permite micsorarea timpului de spalare, in concluzie o masina care va spala foarte bine si cu o durata lunga de viata.
Advertisements

One thought on “Electrolux EWG147540W-solutia optima pentru o masina incorporabila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s