IKEA si hot-spot-uri pentru incarcare wireless

Incepand cu luna aprilie, IKEA a lansat o gama foarte larga de incarcatoare wireless pentru numeroase device-uri precum telefoanele samsung, atat telefoanele care sunt in posesia noastra de ceva vreme dar si pentru viitorii potentiali clienti.

Avand in vedere ca trendul ne directioneaza involuntar catre tehnologiile de incarcare wireless IKEA a lansat in aceasta luna o gama foarte larga de mobilier, veioze si alte obiecte de mobilier dotate cu sursa pentru incarcarea wireless.
Am fost placut surprins, sa constat in weekendul trecut in IKEA, lampi si veioze cu functia de incarcare wireless integrate, la preturi mai mici decat incarcatoarele wireless Samsung. Lucru ce ma face sa inteleg ca piata este in continua dezvoltare pe aceasta linie. Deci, bravo IKEA !
Noua colectie denumita Home Smart este disponibila in IKEA de la inceputul lunii Aprilie in toate magazinele din Asia si Europa, inclusiv in Romania.
Dezvoltatorii IKEA aparent si-au propus sa puna capat cablurilor si incarcatoarelor de la capul patului si aparent reusesc sa faca fata cu brio la acest aspect.
Toate produsele folosesc standardul global de certificare QI astfel, noua colectie de noptiere si lampi de birou primesc functii de incarcare wireless pentru telefoane si tablete. De mentionat pe langa produsele gata finisate exista si device-ul de incarcare separat care a fost special conceput pentru incastrarea lui in mobilier atunci cand esti in posesia uni linii de mobilier si nu vrei sa faci nici o schimbare.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s