Sony 32R435 – Televizor 81 de centimetri inteligent

Sony impresioneaza din nou prin calitatea produselor sale dar si prin pretul foarte mic pe care acestea le au. Find un model aparut in anul 2014, 32R435, este acum la un pret foarte accesibil, find, probabil una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face in achizitia unui televizor de 81 centimetri.
Modelul este foarte asemanator cu 32R430, defapt, este aproape unul si acelasi televizor doar ca, 32R435, modelul despre care o sa vorbim in acest articol este putin superior.

Din punct de vedere al designului acesta are o rama foarte subtire, de nici 1 centimetru grosime, de culoare neagra realizata din plastic, iar suportul este din aluminiu, find o combinatie intre argintiu si negru. Televizorul arata foarte bine atat pe suportul elegant cat si pus pe un perete.
Imaginea este una din cele mai calitative pe care le puteti gasi la un televizor de 81 de centimetri. Chiar daca are doar o rezolutie HD, 1366 x 768, panoul si functile de imagine pe care Sony le-a implementat acestui model sunt unele de ultima generatie, facand ca acest televizor sa aibe o imagine foarte realista, clara, avand culori foarte naturale.
Spre desoebire de 32R430, acesta are o iesire a sunetului mult mai buna, avand de aceasta data o iesire audio formata din doua boxe de maxim 8W fiecare. Sunetul este clar si puternic.
Acesta beneficiaza de tunere DVB-T/T2/C/S/S2, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat. Televizorul are si slot CI+.
Playerul multimedia este integrat si reda orice format video, audio sau foto, chiar si filmele cu subtitrare si format de sunet DTS. 
Televizorul este inteligent dar nu SmartTV deoarece are Wi-Fi integrat dar totusi nu beneficiaza de o platforma smart cu aplicatii. Functia de Wi-Fi este folosita pentru screen mirroring si photo sharing.
Pretul foarte accesibil pe care il are acest model in aceasta perioada il face una din cele mai bune alegeri pe care le puteti lua in achizitionarea unui TV. Putem caracteriza pe scurt acest model prin: Imagine, Sunet si inteligenta.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s