Toshiba 40L5435 – Diagonala 102 centimetri, 3D, si un design placut

Cei de la Toshiba ne impresioneaza placut printr-un model cu un design surprinzator. Rama subtire de culoare neagra cu margini argintii, realizata din plastic de calitate. Partea de jos a televizorului este toata argintie, cu aspect metalic si un suport foarte rezistent cu inseratii din aluminiu. Tehnologia LED Edge ajuta la designul elegant si ultrasubtire al acestui televizor.

Acesta beneficiaza de o rezolutie de vizionare foarte buna, Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, rezolutie care ii permite acestuia sa afiseze imagini de inalta calitate fara eforturi. Panoul are o rata de refresh de 400Hz, adica, maxim 400 de cadre pe secunda. Aceasta rata de refresh este foarte utila in modul 3D, iar in modul 2D acesta ajunge pana la maxim 200Hz. Televizorul are functie de conversie 2D -> 3D, lucru care va da posibilitatea sa urmariti aproape orice continut 2D in 3D.
SmartTV cu Wi-Fi integrat si RJ-45, acest lucru inseamna ca puteti sa va conectati la interent atat wireless cat si prin cablu. Prin platforma smart oferita de catre Toshiba puteti naviga pe internet, sa va jucati sau sa vizionati clipuri pe YouTube.
Sunetul este puternic avand un sistem de tip Nicam Stereo si o iesire din doua boxe de maxim 8W fiecare, adica, un total de 16W. Sunetul este clar si foarte puternic.
Televizorul dispune de slot pentru cadrul CI+ dar si de tunere DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Un televizor reusit mai ales din punct de vedere al designului, realizat cu finisaje foarte bune si cu o imagine foarte clara si culori naturale. Per total, televizorul nu multumeste cel mai exigent cinefil dar isi face treaba foarte bine mai ales pe parte de 3D si televiziune.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s