Toshiba 48L1433DG – Televizor cu diagonala de 121 centimetri

Oferta din partea Toshiba este una generoasa la preturi foarte avantajoase. Modelul 48L1433DG are o diagonala de 121 centimetri, asadar se incadreaza in gama de televizoare cu ecran mediu. 
Acesta are o rezolutie Full HD, 1920 x 1080p, rezolutie foarte buna pentru aceasta diagonala, imaginea se vede clar, pixelii find aproape insesizabili chiar si de aproape, iar culorile sunt destul de reusite, find apropiate de realitate. Din punct de vedere al imaginii claritatea este punctul forte al acestui televizor.
Player multimedia integrat pentru redarea fisierelor video, audio sau foto direct din televizor cu ajutorul unui sitck USB sau hard disck extern. Puteti urmari filmele prefrate oricand doriti cu ajutorul acestui player multimedia integrat. 
Televizorul merita investitia, nu este cel mai bun din gama s-a, dar, cu siguranta ofera unul din cele mai bune rapoarte calitate-pret. In concluzie, daca nu doriti sa cheltuiti foarte multi bani pe un televizor dar totusi doriti sa aveti o diagonala mare, Toshiba va ofera una din cele mai bune solutii prin modelul 48L1433DG.
Acesta are slot disponibil pentru cardul CI+ si tunere digitale DVB-T, DVB-C, DVB-C (HD) acestea va dau posibilitatea de a urmarii televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat, chiar si posturile HD.
Televizorul se poate prinde si de perete find compatibil VESA 400×400.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s