Sony 32W705C – Cea mai buna imagine pe un televizor de 81 de centimetri

Sony ne incanta din nou cu un model care arata foarte bine, dar mai ales se vede foarte bine. 32W705C este un model lansat in luna Mai a anului 2015, find urmasul direct al lui 32W705B. 
Imaginea este, in opinia mea, cea mai buna pe care o intalnim pe un televizor de 81 de centimetri. Avand o rezolutie Full HD, 1920 x 1080p, poate reda continut de calitate fara nici o problema, iar impreuna cu procesorul de imagine, unic de la Sony, X-Reality PRO, claritatea si culorile sunt foarte bine redate. Acest procesor are rolul de a imbunatatii imaginea indiferent din sursa din care vine (TV Digital, YouTube, etc.), practic, procesorul prelucreaza imaginea foarte repede, reduce zgomotul de imagine pastrand totusi detalile, imbunatateste textura, contrastul, culorile si marginile imaginii, astfel, rezultand una din cele mai bune imagini pe care le puteti avea pe un televizor. Acesta are o rata de refresh de 200Hz, adica, maxim 200 de cadre pe secunda, o valoare foarte buna pentru aceasta diagonala.
Un desing ultra subtire cu o rama de calitate si un suport din aluminiu argintiu. Rama este mata, de culoare neagra din materiale de inalta calitate, foarte subtire, iar suportul ofera o stabilitate foarte buna si o rezistenta in timp find realizat din aluminiu. Televizorul per total este foarte subtire find foarte usor de montat pe perete.

Playerul multimedia este integrat si poate reda de pe un format de stick USB, FAT16, FAT32 si NTFS. Acesta reda orice format video, foto sau audio, inclusiv filme cu subtitrare in romana cu diacritice si format de sunet DTS.

Sunetul nu este cel mai puternic dar este unul din cele mai clare pe care le-am auzit pe un televizor. Acesta are o putere de iesire de 2 x 5W, adica, doua boxe a cate 5W fiecare.

Televizorul beneficiaza de slot pentru cardul CI+ dar si tunere DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, aceste tunere va ofera posibilitatea sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat. Romania in luna iunie a anului 2015 va trece la standardul DVB-T2 pentru transmisia digitala.

Consider acest televizor cea mai buna alegere pe care o puteti lua in momentul in care doriti un televizor cu o diagonala de 81 de centimetri. Acesta poate fi controlat cu ajutorul telefonului sau tabletei prin aplicatia TV SideView (Android si iOS), sau ii puteti achiztiona telecomanda One Flick. Televizorul are acces la internet prin Wi-Fi si puteti naviga pe internet foarte usor sau viziona cliprui pe YouTube, plus cateva sute de aplicatii disponibile. Sony ofera in general cea mai buna imagine pe televizoare, iar modelul 32W705C nu face exceptie, avand o imagine foarte bun, culori naturale si reale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s