Toshiba 32W2434DG – Televizor de 80cm, HD

Nu foarte multe sunt televizoarele de culoare alba pe piata, de aceea cei de la Toshiba au decis crearea unui astfel de televizor pentru pretentiosi. Designul este placut si atrage prin rama destul de subtire din plastic dur, de calitate, de culoare alba si suportul de aceasi culoare.
Rezolutia televizorului este HD, 1366 x 768, o rezolutie foarte bun pentru diagonala pe care o are. Nu trebuie sa va faceti griji ca acesta nu este Full HD deoarece pentru diagonala lui, de 80 de centimetri, nu are nevoie de mai  mult de o rezolutie HD pentru a afisa imagini de calitate. Panoul poate ajunge pana la 100Hz, aceasta este rata de refresh pe care o afiseaza, adica, 100 de cadre pe secunda. Culorile sunt ok, nu foarte accentuate de aceea, cei care doresc culori mai puternice, mai intense, trebuie sa se joace putin prin setarile televizorului.
Acesta poate reda filme, muzica si fotografii direct de pe un stick USB deoarece are player multimedia integrat. 
Televizorul are slot pentru cardul CI+ si tunere digitale DVB-T, DVB-C, pentru vizionarea televiziunii digitale fara a mai folosii un media-box sau receiver.
Per total, televizorul este recomandat pentru cei care doresc o diagonala mica la pret accesibil cu toate functile de baza.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s