Electrolux Inverter EDH3487RDE-uscator de rufe cu certificare inclusiv pentru lana

Uscatorul de rufe Electrolux Inverter EDH3487RDE este primul uscator de rufe complet la un pret daca putem spune accesibil. Cam ce ar trebui sa faca un uscator de rufe pentru a fi perfect? In primul rand sa usuce eficient rufele si acest lucru se poate intampla doar la un uscator de rufe cu pompa de caldura, pompa care eficientizeaza condensarea si in al doilea rand sa poata usca orice tip de tesatura fara a afecta calitatea acestora.

Pentru ca utilizatorul sa poata sti de la inceput cam cata atentie ofera un uscator calitatii de pastrare a tesaturii, exista niste standarde, Gold, Silver si Platinium pentru tesaturi delicate cum ar fi lana. Spre exemplu Electrolux Inverter EDH3487RDE are aceasta certificare inclusiv pentru tesaturile ce solicita expres spalarea manuala.
Pe langa aceasta caracterisitica Electrolux Inverter EDH3487RDE ofera posibilitatea utilizatorului de a usca pana la 8kg de haine si totodata un consum mic, acest model fiind evaluat in clasa de eficienta energetica A++. In rest programe de uscare pentru toate tipurile de tesaturi, un program scurt de 40 de minute si un display mare, generos foarte friendly si usor de folosit pentru utilizatori.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s