Gorenje BOP799S51X-cuptor incorporabil premium

Unul din cele mai exclusiviste cuptoare electrice incorporabile multifunctionale cu retete presetate din Europa, Gorenje BOP799S51X se recomanda celor care doresc maximum de confort si eficienta de la un astfel de electrocasnic si totodata un design modern, exclusivist.Perfect in bucataria premium, fie ca este inchisa sau deschisa, open space Gorenje BOP799S51X ofera utilizatorului pe langa functiile standard de gatire, un volum mare respectiv 73 de litri, ceea ce aduce ca beneficiu, posibilitatea de a gati pe doua sau trei nivele si 15 functii presetate, care va face gatirea simpla ca atingerea unui singur buton. Recunoscut pentru fiabilitate, Gorenje asigura pentru acest model, varf de gama, o garantie de 60 de luni.

In ceea ce priveste curatarea, aceasta se face cu ajutorului unui program presetat cu ajutorul aburului si nu necesita niciun fel de consumabile. Mai multe detalii privind sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre cataliza si piroliza. Un alt avantaj este dat de faptul ca Gorenje BOP799S51X are sistem de usa rece, adica temperatura maxima pe usa, la exterior nu va depasi 40 de grade Celsius, ceea ce elimina complet riscul de ardere prin atingere, frecvent mai ales in cazul copiilor. Panoul de comanda arata extraordinar, este full touch si totodata usor de utilizat, iar tavile beneficiaza de un sistem de ghidaje telescopice.

In concluzie, Gorenje BOP799S51X este un cuptor recomandat bucatariilor moderne, high end folosit de utilizatori care doresc maximum de confort si eficienta. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Advertisements

4 thoughts on “Gorenje BOP799S51X-cuptor incorporabil premium

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s