Horizon 22HL710F – Televizor cu functie de monitor cu o diagonala de 56cm

Daca sunteti in cautarea unui televizor dar pe care sa il puteti folosi si ca monitor, modelul 22HL710F de la Horizon este foarte indicat. Avand un unghi de vizualizare de 170 de grade atat pe orizontala cat si pe verticala acesta isi pastreaza din intensitatea luminii dar si din culori indiferent din pozitia din care priviti.
Rezolutia acestuia este Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, o rezolutie foarte buna avand in vedere diagonala, find foarte utila atunci cand il conectati si ca monitor dar si pe televiziune.
Acesta are slot pentru cardul CI+ dar si tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Intrare PC (D-sub 15 pini), pentru conectarea directa cu sistemul desktop sau cu laptopul. 
Avand niste dimensiuni foarte mici, 51 x 32 x 3.5 cm, acesta poate fi pozitionat aproape in orice parte a incaperii sau poate fi pozitionat si folosit ca si televizor de bucatarie.
Acesta are si player multimedia integrat putand folosi intrarile USB pentru conectarea unui stick pentru redarea de continut video, audio sau foto.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

2 thoughts on “Horizon 22HL710F – Televizor cu functie de monitor cu o diagonala de 56cm

  1. Exista acest televizor si cu diagonala mai mare tot cu vizibilitate asa de mare. S-ar putea monta pe perete? Se poate gasi un suport la 40-45 de grade? Vreau sa-l montez intr-un bar si am nevoie de o diagonala de minim 80 cm, dar cu un unghi de vizibilitate mult mai bun. Exista si alte recomandari?

    Like

  2. Da, exista si varianta de 81 de centimetri, tot de la Horizon ( http://compara360.blogspot.ro/2015/04/horizon-32hl710h-ieftin-si-bun.html ), iar suporturi de perete reglabile sunt multe variante, inclusiv cu inclinare la 40-45 grade. Daca doresti un televizor cu o vibilitate foarte buna din diverse unghiuri iti recomand un LG datorita ecranului IPS care iti ofera unghiuri mult mai largi de vizionare.

    Poti opta pentru un 109 centimetri ( http://compara360.blogspot.ro/2015/04/lg-43lf540v-televizor-cu-design-metalic.html ) sau pentru un 81 de centimetri ( http://compara360.blogspot.ro/2015/03/lg-32lb550b-81-de-centimetrii-la.html ). LG-ul este putin mai scump dar din punct de vedere al unghiului de vizibilitate sunt cei mai buni.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s