Horizon 65HL810F – Diagonala de 165cm la un pret foarte bun

Horizon ofera una din cele mai bune alternative cand vine vorba de diagonala mare. Modelul 65HL810F are o diagonala de 165 centimetri si este unul din cele mai accesibile televizoare la aceasta diagonala.
Rezolutie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, rezolutie care ii permite sa afiseze imagini de calitate, iar impreuna cu rata de refresh de 400Hz, imaginile in miscare vor fi redate mult mai fluent. Culorile sunt reusite, destul de aproape de realitate si vii, acestea nu sunt sterse putand urmarii detalile foarte bine chiar si de la distanta.

Sunetul este de tip stereo, acesta este redat prin doua difuzoare cu puterea de 12W fiecare, beneficiand si de tehnologia Dolby Digital Plus care asigura un sunet mult mai liniar intr-o gama larga de frecvente audio si zgomot redus.

Acesta este Wi-Fi Ready dar vine in pachet cu un dongle WI-Fi care va permite conexiunea la retelele wireless, conexiunea realizandu-se atat prin cablu cat si wireless. Acesta are o platofrma smart integrata de unde puteti accesa diverse aplicatii, YouTube, dar si browser.

Acesta are intrari HDMI, USB, component, SCART, iesire audio digitala si intrare PC (D-sub 15 pini).

Televizorul are slot pentru cardul CI+ dar si tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala de calitate fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box sperat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s