Fitbit Zip – Tracker de activitate

Fitbit Zip este un tracker de activitate foarte interesant si practic. Acesta poate fi prins foarte usor direct de haina, curea sau chiar de sutien. Inregistreaza fiecare miscare a corpului ca apoi sa o converteasca in calorii arse, slabiti si va distrati in acelasi timp.
Inregistreaza activitatea pe tot parcursul zilei, functile disponibile pe acesta sunt: distanta parcursa, numar de pasi, calorii arse si timpul petrecut facand activitate. Interesant este faptul
ca Fitbit Zip are un display care afiseaza direct toate aceste informatii, iar printr-o simpla atingere puteti viziona toate detaliile care va intereseaza, sau ceasul. Bateria tine pana la 6 luni iar apoi inlocuirea se face foarte usor.
Fitbit Zip este realizat din hermoplastic iar clipul de prindere este din silicon si metal, acesta este rezistent la apa, astfel, puteti sa il purtati si in conditii nefavorabile de vreme. Trackerul de activitate este disponibil in patru culori: gri, lime, magenta si albastru.

Fitbit Zip este primul tracker ce ofera suport Bluetooth  pentru sincronizare in timp real, acesta se sincronizeaza atat cu windows cat si cu mac. Sincronizarea se produce automat in momentul in care Zip este in apropierea dongelului, dongel wireless pe care il gasiti in pachetul trackerului.

Acesta este compatibil cu toate sistemele de operare principale pe care le regasim la ora actuala pe piata. Sincronizarea se face automat, wireless cu tablete, calculatoare dar si cu multe din modelele de telefoane care au iOS, Android sau Winodws Phone cu cel putin Bluetooth 4.0.

Va invit sa urmariti un video de prezentare a Fitbit Zip:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s