LG 32LF561V – Cel mai accesibil LG de 80 cm

Desing metalic, sunet surround si un pret mai mult decat accesibil, asa putem caracteriza pe scurt modelul 32LF561V aparut in luna aprilie a anului 2015.
Rezolutia televizorului este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, avand o rezolutie foarte buna pentru diagonala de 80 de centimetri pe care o are. Raportul diagonala-rezolutie, este unul mai mult decat excelent deoarece imaginile afisate vor fi la o calitate net superioara fata de un televizor cu o rezolutie doar, HD.
Virtual Surround este tehnologia care ofera modelului 32LF561V o experienta de sunet superioara, simuland foarte bine sunetul surround. Acesta are un sistem de sunet format din doua boxe cu o iesire de maxim 10W fiecare (20W total), cu decodor Dolby Digital pentru un sunet mai liniar.

Televizorul este compatibil DVB-T2, ultimul standar de televiziune digitala introdus recent si in tara noastra. Pe langa standardul DVB-T2 acesta mai are si DVB-C, DVB-S2 dar si slot CI+ pentru a urmarii televiziunea de inalta calitate fara a mai fi nevoiti sa folositi un receiver sau media-box.

Playerul multimedia este integrat si poate reda aproape toate formatele video, audio si foto. Redarea se face cu ajutorul intrarii USB 2.0.

Modelul 32LF561V de la LG este unul din cele mai accesibile televizoare ale acestui brand si nu numai. Recomand acest model oricui doreasca un televizor cu un raport calitate pret excelent, deoarece pretul acestuia este unul foarte bun pentru ceea ce ofera.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s