Sony A5000 aparat foto cu obiectiv interschimbabil si cea mai mica greutate din lume

A5000 este noul model entry-level în gama Sony de camere video din gama Mirrorless. Este, de asemenea, în prezent cel mai mic si mai ușor aparat foto cu obiectiv interschimbabil din lume plus, conectivitate Wi-Fi si NFC.


Sony A5000 dispune de un senzor de 20,1 megapixeli CMOS Exmor ™ APS HD, procesor BIONZ X, AVCHD si inregistrare video Full HD (60i / 50i / 25p / 24p). Display-ul este de 3 inci si are panou LCD rabatabil la 180 °. Sistem autofocus cu 25-punct cu detecție a contrastului, modul Auto Object Framing, si o serie intreaga de efecte de imagine. Blitul este built-in si recunoaste nivelul de zoom ceea ce il ajuta sa regleze automat puterea. Fotografia in rafala ajunge si ea la 4 cadre pe secunda, ideal pentru fotografie spontana si posibilitatea in a alege cadrul perfect.

ISO pleaca de la valoarea de 100 si ajunge pana la 16000, sensibilitate care ajuta la realizarea unor cadre in lumina scazuta sau va permite sa prindeti cadre in miscare la o claritate ridicata fara a avea un zgomot de imagine ridicat si fara blit.
Cu ajutorul functiei wi-fi, poti partaja foarte simplu si usor imaginile direct pe telefon sau tableta sau le poti urca direct pe retelele de socializare.
Cu ajutorul ecranului LCD de inalta rezolutie poti efectua autoportrete perfecte tie sau impreuna cu cei dragi. Cu ajutorul functiilor presetate acesta poate scoate ridurile sau discrepantele de culoare de pe fata sau din fotografie.
Sony A5000 este disponibil în alb, argintiu sau negru si vine la pachet cu obiectiv 16-50mm. Este ideal pentru calatorii si pentru pasionati de fotografie dar, poate fi folosit cu succes pe post de inlocuitor al unu DSLR entry-level iar daca este adeptul aparatelor compacte dar profi, acesta indeplineste cu succes aceste consditii.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s