Nikon 1 J4 – performanta ridicata la dimensiuni reduse

Nikon 1 J4 face parte din gama aparatelor mirrorless elgante, cu aspect minimalist si performantele unui DSLR Smart si intuitiv, recomandat atat incepatorilor cat si profesionistilor.
 J4 este apartul conceput pentru o utilizare cat mai utila, acesta fiind foarte previzibil in situatiile imprevizibile fiind gata de actiune oricand.
Datorita procesorului de imagine si sistemului de focalizare foarte rapid acesta reuseste sa surprinda instantanee chiar si din mijlocul actiunii fara ca tu sa fi nevoit sa faci setarile din timp. Viteza este de pana la 20 de fps  cu focalizare continua, ceea ce iti permite sa alegi caderul perfect dintr-un pachet de fotografiid destul de mare. Tehnologia wi-fi incorporata te ajuta sa partajezi fotografiile aproape instant pe tableta sau telefon. Ecranul este tactil si are 3 inci iar modificarea si navigarea prin meniu este destul de intuitiva si poate fi folosita aproape 100% inca de la prima utilizare daca ai cateva cunostine in ale fotografiei. Functia Focus poate fi facuta si manual prin atingerea directa pe ecran a punctului de focalizare. Filmarea este facuta in 1080p FullHD la o viteza de 60p. cu reducere electronica a vibratiilor si setari avansate de imagine chiar si me modul auto.
Nikon 1 J4 vine cu un senzor in format CX de 18 megapixeli, ISO se regaseste de la 100 la 12800 iar procesorul de imagine este EXPEED 4A si ajuta foarte mult la tot ce inseamna procesare de fotografie, agilitate si rapiditate in situatii spontane. AF-ul are 171 puncte de focalizare si devine foarte util in fotografia de grup sau in diverse situatii in care distantele focale ale subiectilor difera.

Obiectivul din pachet este un 10-30mm cu o plaja focala mare si un zoom de 3X. Montura acestuia este in format Nokon 1 si va permite o gama destul de ampla de obiective pentru acest tip de aparat fiin ideal chiar si pentru profesionisti sau pasionati.
Este ideal pentru orice doritor dispus sa faca o investitie de nivel mediu intr-un aparat compact, elegant dar care poate fi un adevarat luptator in situatii extreme sau foarte agil chiar si pentru pretentiosi.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s