Beko DBK 386 WDR+, combina frigorifica cu lumina albastra

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ reprezinta una din solutii pentru utilizatorii interesati de o combina de volum mediu spre mare, care sa nu fie scumpa si care sa beneficieze totodata de noua inovatie Beko, prin care fructele si legumele vor avea o durata mai mare de viata, inovatie ce are la baza o lumina albastra, care faciliteaza fotosinteza si astfel aceste alimente se vor pastra mai bine.

Pe langa aceasta caracteristica, ce are in spate bineinteles si foarte mult marketing, Beko DBK 386 WDR+ va ofera un volum total de 330 de litri, dintre care 244 la frigider, un sistem de racire static, la care este nevoie o data la sase luni sa opreasca instalatia pentru decongelare, un nivel de zgomot

redus, caracteristica generala la instalatii de racire cu dezghetare automata si o putere de congelare medie, de 5kg la 24 de ore.

Aceasta putere de congelare reflecta de fapt care este puterea frigorifica a aparatului la care mai contribuie si clasa de climatizare, N-ST. Pentru mai multe detalii privind informatiile tehnice care sa va ajute sa luati combina frigorifica potrivita cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica
In concluzie combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este recomandabila utilizatorilor care doresc o combina frigorifica medie atat ca volum cat si ca performante frigorifice, dar cu un raport bun calitate pret.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.
Advertisements

One thought on “Beko DBK 386 WDR+, combina frigorifica cu lumina albastra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s