Horizon 39HL752 – Televizorul de fix 1 metru (100cm) diagonala

Cei de la Horizon sunt printre putinii carea au lansat pe piata un televizor cu o diagonala de 39 inch, adica, mai exact 99,06 centimetri, rotunjit, exact un metru.
Horizon este un brand de televizoare romanesc fabricat in turcia in fabricile Vestel, in aceleasi fabrici se mai fac si modele de televizoare de la Philips sau Toshiba.

Modelul Horizon 39HL752, are o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli, o rezolutie foarte buna vand in vedere rezolutia pe care acesta o are. Poate afisa imagini de calitate atata timp cat si continutul este de calitate. Impreuna cu un video Full HD sau chiar HD o sa fiti surprinsi de cat de bine se pot vedea. Contrastul dinamic este de 5000:1 iar unghiul de refresh este de 178 de grade atat pe orizontala cat si pe verticala. Rata de refresh a acestui model este de maxim 100 de cadre pe secunda.
Acesta are tunere digitale DVB-T si DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat. Slotul CI+ il regasim pe spatele televizorului.
Din punct de vedere al conectivitatii acest are sloturi USB, HDMI si intrari SCART, PC (D-sub 15 pini).
Per total, televizorul este in aceasta perioada la un pret mai mult decat accesibil iar pentru diagonala mare si rezolutia pe care o are eu consider ca isi merita investitia.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s