Sony 48W705 – Diagonala de 121 centimetri cu un design super-slim

Un model lansat in luna aprilie a anului 2015, cu un noua stil, un nou design fata de modelele anterioare. 
Modelul 48W705C este cel mai mare din seria W7 a celor de la Sony, acest model find disponibil si in diagonala de 32″ (81 cm) si 40″ (102cm)
Daca vorbim de Sony, vorbim de imagine, astfel putem spune ca in anul 2015 cei de la Sony au imbunatati destul de mult procesorul de imagine X-Reality PRO. Acest procesor are rolul de a imbunatati imaginea din orice sursa ar veni ea, indiferent ca este de pe internet sau cablu TV. Practic, reduce zgomotul de imagine, imbunatateste culorile si sporeste claritatea. Acesta are o rata de refresh de 200Hz, nu pot spune ca este nici mult, dar nici putin. Avand in vedere ca este un televizor 2D este o valoare buna, dar, luand in considerare si diagonala de 121 centimetri, nu ar fi stricat putin mai mult. Rezolutia televizorului este Full HD, 1920 x 1080 pixeli.

Sistemului audio i s-a imbunatatit basul, acesta find mai puternic, acesta are incinta compacta a boxei care reda un sunet intens, concentrat. Sistemul audio este format din doua boxe de maxim 10W fiecare (20W total). Din punct de vedere al sunetului, sta destul de bine, acesta find puternic iar basul chiar se simte.
Smart TV cu Wi-Fi integrat si RJ-45, astfel, conectarea la internet se poate face atat wireless cat si prin cablu. Avand Wi-Fi, puteti face screen mirroring de pe telefonul cu android. Platforma simpla de smart oferita de Sony este rapida, intuitiva si va ofera acces la sute de aplicatii si jocuri.
Televizorul benefiaza de slot pentru cardul CI+ dar si de tunere DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, tunere care va permit vizionarea televizunii digitale fara a mai avea nevoie de receiver sau media-box spearat. Acesta are si ultima tehnologie de transmisie digitala DVB-T2, tehnologie care urmeaza sa se introduca si in Romania in luna iulie a anului 2015.
Pot recomanda oricui, cu incredere, un televizor de la Sony, mai ales cele aparute in anul 2015 deoarece arata foarte bine si sunt de o calitate foarte buna, superioara am putea zice.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s