Toshiba 55L7453DG – 139 cm la un super pret

Inovatie si inteligenta, asa putem caracteriza varfurile de gama de la Toshiba, precum modelul 55L7453DG. La televizoarele din seria L7 imaginea, sunetul dar si designul au fost mult imbunatatite.
Din punct de vedere al imaginii, acesta beneficiaza de CEVO Picture, un mini-procesor care are rolul de a imbunatati imaginea, iar pe modelul 55L7453DG acesta are imbunatatita retroiluminarea, astfel, find cu 75% mai luminos decat modelele anterioare. Rezolutia televizorului este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, o rezolutie bunicica pentru diagonala mare a acestui televizor, totusi, daca ii oferiti continut de calitate, adica imagini Full HD, acesta o sa va afiseze o imagine mult mai calitativa decat va asteptati de la un Toshiba. Daca vorbim de imagine calitativa, trebuie sa va spun ca acesta are o rata de refresh de 1500Hz, practic, poate afisa un maxim de 1500 de cadre pe secunda, o valoarea foarte mare dar si foarte buna. Aceasta rata de refresh pastreaza fluiditatea si uniformitatea imaginilor. Contrastul este de 7000000:1, un valoare foarte buna avand cel mai bun contrast de la Toshiba.

Avem procesor CEVA si pe partea de audio, in acest caz, acesta se numeste CEVO Audio. Sistemul de sunet este unul de tip Nicam Stereo cu o iesire formata din doua boxe de maxim 15W fiecare (30W total). Acesta are tehnologia Dolby Digital integrata, pentru un sunet mai lin dar si DTS 2.0 si DT® Express 5.1.
3D cu patru perechi de ochelari inclusi in pachet. Acesta beneficiaza de tehnologia 3D Pasiv, o tehnologie mult mai relaxanta si usoara pentru ochi. Detecteaza automat continutul 3D iar experienta este una chiar interesanta.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s