Allview Viva H7 Xtreme – Putere mare de procesare si display pe masura

Desi multi sintre noi suntem reticienti la producatori mai “necunoscuti” Allview se ridica peste asteptarile noastre pe zi ce trece atat ca din punctul de vedere al performantei cat si al calitatii produselor. Allview loveste piata cu o tableta ale carei performante depasesc asteptarile dar si calitatea acesteia care este cu mult peste tabletele de buget.
Performante: Allview Viva H7 Xtreme vine cu un procesor Octa Core la 1,7 Ghz (Mali 450GPU), cu o capacitate de 2GB RAM DDR3 si un spatiu de stocare de 16GB. Pe langa puterea de procesare aceasta vine cu o camera de 8MP si inregistrare video Full HD dar si o camera frontala de 5MP.
Pe parte de comunicatii are standarul Bluetooth si Wireless dar si 3G. Bateria este de 3500mAh si este capabila sa junga pana la 6 ore de redare video. GPS-ul este atat A-GPS (triangulatie prin stalpii de telefonie mobila) dar are si propriul receptor GPS care iti permite o navigare fara a fi conectat la internet. Pe langa toate cele are un display la o rezolutie de 1920 x 1200 IPS – LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD)
Constructia: Primul si cel mai placut aspect la aceasta tableta este constructia carcasei din aluminiu cu un design complet nou, si un aspect foarte ingrijit. Aceasta este de asemenea si foarte subtire (7,5mm) valoare gare este gasita de obicei la tabletele “Brand” precum iPad, Samsung, sau Sony.
Designul si paleta de culori in care vine aceasta tableta ii da o nota de elganta si o face foarte placuta atat la tingere cat si la manevrabilitate fiind compacta cu disply de 7 inci.
Aspect util care personal le-am apreciat de la prima utilizare sunt gesturile inteligente alte Touch-ului care prin care tableta poate fi pornita la dubla atingere a display-ului dar si multe alte functii care iti permite sa accesezi plicatii alese de tine prin simpla trasare a unei litere pe display.
Allview Viva H7 Xtreme se afla in momentul de fata in topul performantelor dar ramane in categoria tabletelor de buget fiind printre cele mai apreciate tablete in Romania.
Este ideala pentru Gaming sau pentru editari foto datorita ecranului de inalta rezoliutie si hardware-ului dar pote fi folosita cu succes la office sau multimedia. Pretul acesteia in momentul de fata este unul bine echilibrat si pot sa spun un best-buy al momentului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s