Allview Viva Q8 Pro – 8" IPS & Gaming

Viva Q8 Pro vrea sa fie o tableta pentru Gaming cu o constructie comapcta rame inguste si ecran de 8 inci. Este ideala pentru jocuri sau pentru copil. Perfecta in masina la drum lung sau cand plecam in concediu si copii au nevoie de o ocupatie interactiva. Aceasta ruleaza cu usurinte filme sau desene animate dar poate fi utilizata cu succes si la aplicatii mai complexe sau jocuri.

Constructia: Materialele de constructie sunt destul de bune avand in vedere ca este o tableta ieftina, plasticul este de calitate iar finisajele nu sunt rele. Aspect care vreu sa il mentionez este faptul ca trebuie protejate mufele de incarcare (MicroUSB) si jack-ul audio care sunt ceva mai sensibile si trebui putin protejate atunci cand ai niste casti conectate sau cablul de incarcare.
Ecranul, este IPS ceea ce este foarte bine mai ales la filme sau jocuri. Unghiul de vizualizare este foarte bun si doua persoane pot vizualiza cu usurinta un videoclip chiar si din lateralele acestei.
Hardware: Procesorul este un Quad Core Cortex A7 la 1,2 GHz cu o memorie RAM de 1024MB si un spatiu de stocare de 8GB si posibilitate de extindere cu  MicroSD pana la 32GB. Display-ul are o rezolutie buna de 1280 x 800, nu este o rezolutie mare dar este mai mult decat acceptabila pentru jocuri sau filme in special datorita IPS-ului.
Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat si primesti gartuit la activare antivirus Bitdefender Selfcare.  Bateria Litiu Polimer de 3800 mAh ajuta la redare video pana la 4,5 ore. Camera este de 2Mp si 0.3Mp, nu este o camera performanta dar destul de ok pentru o utilizare de baza sau, conversatii Skype.
Tableta este ideala pentru copiii pasionati de jocuri sau pentru cine doreste o tableta cu o performanta Hardware buna la un pret redus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s