Hotpoint HLB 9.8 LT-hota design Luce Cheminee

Hota incoporabila decorativa Hotpoint HLB 9.8 LT face parte din noua linie de design Luce propusa de producatorul italian de electrocasnice si se adreseaza utilizatorilor care doresc o hota eficienta cu latimea de 90 de cm, recomandabila unei bucatarii mari sau a unui open space cu limita de comunicare catre living, o hota cu un design modern si care sa aduca valoare adaugata imaginii de ansamblu a bucatariei.

Recunoscuti si cu o experienta foarte mare in ceea ce privesc hotele, Hotpoint, vechiul Ariston reuseste sa propuna pietei hote extrem de silentioase, care rar depasesc 67dB(A), asa cum se intampla si in cazul Hotpoint HLB 9.8 LT. Puterea de absortie, respectiv 400 de m3/h este una medie si poate fi setata pe 3 trepte si o functie booster. Filtrele sunt metalice, fara protectie si sunt lavabile, adica nu necesita inlocuire. Aceasta hota poate fi adaptata si pentru recirculare, mai multe detalii in acest puteti gasi in articolul Criterii alegere hota.

In concluzie, hota decorativa cu design cheminee Hotpoint HLB 9.8 LT este un bun raport calitate pret pentru cei interesati de o hota de 90 de cm, cu un nivel foarte redus de zgomot si cu o putere medie de absortie. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

2 thoughts on “Hotpoint HLB 9.8 LT-hota design Luce Cheminee

  1. Exista vreun model de la hotpoint ariston cu latime mai mica, Ma intereseaza o hota incorporabila pe 60 cm cu evacuare de 12 sau 14 cm.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s