LG 42LF561V – Cel mai bun pret pentru un 106cm

Modelul 42LF561V este un model aprut in luna aprilie a anului 2015 si are o diagonala de 106 centimetri cu un pret foarte bun. Pretul foarte bun se datoreaza faptului ca acest televizor nu este SmartTV dar, in schimb, are tot ce ii trebuie unui televizor simplu, pentru apartament.

Exisa si modelul cu o diagonala de 81 centimetri. 32LF5610V, in cazul in care 106 centimetri vi se pare mult. Trebuie sa stiti ca si modelul de 81 este la un pret foarte mic fata de concurenta care ofera aceleasi caracteristici dar la un pret cu cateva sute de lei mai mult.
Rezolutia este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, rezolutie foarte buna pentru aceasta diagonala, pixelii abea obsevandu-se iar imaginea de calitate, chiar si cea HD, se vede surprinzator de bine. Culorile sunt destul de apropiat de realitate iar tipul de iluminarea este directa, ecranul avand un unghi de vizualizare de 170 de grade.
Sunetul are integrata functia Virual Surround, care are ca scop simularea unui sistem surround pentru o experienta audio mult mai buna decat pe un televizor obisnuit. Iesirea audio este formata din doua boxe a cate 10W fiecare (20W total). 
Televizorul dispune de ultimul tuner digital pentru receptia televiziunii digitale, anume, DVB-T2, tuner care va permite sa vizionati televiziune digitala fara sa mai aveti nevoie de reciver sau media-box separat. Pe langa acest tuner, televizorul are si slot pentru cardul CI+.
Recomand acest model oricui doreste un televizor simplu, care nu pune accent pe smartTV sau alte functii pe care poate ca nu o sa le folositi niciodata. Din punct de vedere al functiei de televizor, cea mai importanta functie, este impecabil.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s