Acer G247HYU – 24" si rezolutie WQHD

Se pare ca cei de la Acer sunt de parere ca un monitor de 24″ nu trebui sa fie limitat la o rezolutie 1920×1080 Full HD, modelul Acer G247HYU oferind 2560×1440 pixeli, pentru a spori calitatea imaginii afisate.
Carcasa este realizata dintr-un material plastic de buna calitate, ce imita putin aluminiul, cel putin la o

privire rapida, intregul monitor avand un aspect elegant, iar piciorul suport contribuind si el la acest lucru, avand o nuanta aflata in armonie cu partea de jos a ecranului. Greutatea totala este de doar 3.45kg, destul de putin avand in vedere dimensiunile ecranului.

Diagonala acestui monitor este de 24″, ecranul fiind de tip IPS si afisand o rezolutie cu 2560×1440 pixeli. Multumita acesteia si a ecranului IPS, ce asigura culori foarte vii si unghiuri largi de vizualizare, calitatea imaginii oferite este excelenta, monitorul fiind potrivit atat pentru activitatile de zi cu zi, cat si pentru jocuri sau editari foto / video.
Pentru conectivitate, monitorul ofera 3 intrari video digitale: un port HDMI, un port DVI si un DisplayPort, pentru calitate sporita sau pentru a asigura usurinta conectarii la un dispozitiv echipat cu astfel de porturi, precum Macbook-urile sau laptopurile mai noi. Un avantaj al monitorului il reprezinta si rama extrem de ingusta care, pe langa aspectul modern si elegant, permite si alaturarea mai multor monitoare pentru configuratii multi-monitor fara a avea parte de o margine extrem de groasa intre acestea.
In concluzie, Acer G247HYU este un monitor de 24″ cu rezolutie peste medie, ce ofera o calitate a imaginii foarte buna, un aspect elegant si modern, precum si o constructie ok, fiind adresat pentru orice tip de utilizare, inclusiv editari grafice.
Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s