Allview H7 S – Designul elegant perfecta pentru utilizarea de zi cu zi

H7 S intra pe piata cu un design aparte care o scoate din tipare. Fiind o tableta subtire, cu rame inguste si linii elegante bine finisate. pe langa design, aceasta iese in evidenta cu performantele sale si un pret foarte bun. Allview H7 S este tableta pasionatilor de tehnologie dar si utilozatorilor de zi cu zi. 4G-ul iti permite apeluri telefonice iar cu ajutorul unei casti bluetooth o poti folosi cu usurinta sub forma unui telefon mobil.Procesorul acesteai este un Quad Core Cortex A7 cu vrecventa de lucru de 1,3 GHz si o memorie RAM de 1024MB DDR3 si un spatiu de stocare de 8GB cu posibilitatea de extindere pana la 32GB prin card MicroSD. Dsiplay-ul este IPS de 7 inci, cu rezolutie de 1280 x 800 si unghi de vizualizare foarte mare. Culorile sunt foarte vii iar contrastul bun, chiar si in lumina soarelui. 
Camera foto este de 5MP iar fotografiile ies foarte bine chiar si in conditii extreme sau cadre unde diferenta de lumina este foarte mare, datorita functiei HDR. Aplicatiile din dotare transforma fotigrafia intr-un cadru perfect si reusit cu contraste echilibrate si culori vii. Aplicatia permite accentuarea trasaturilor in timp ce reuseste sa mascheze riduri sau cearcane printr-o simpla atingere pe poza, in zona dorita. Functii precum Geotagging permite inregistrarea locatiei pentru fiecare fotografie iar filmarea FullHD iti ofera posibilitatea sa faci clipuri la calitate inalta in orice moment.

Ca si constructie tableta este bine finisate si materialele sunt destul de placute la atingere, desi este o tableta “colturoasa” spun unii, aceasta reuseste sa impresioneze prin dimensiunile sale si pretul redus la care se poate gasi. Este ideala pentru utilizatorii de zi ci zi sau pentru copii, jocuri sau multimedia dar poate fi utilizate cu succes sub foarma unu telefon cu ajutoarul castilor bluetooth. Semanlul este bun si fara fluctuatii. Bateria este de 3000 mAh si are o autonomie de 8 ore in redare audio sau navigare Web. Tableta foate fi gasita in magazinele on-line la preturi pana in 500ron si este la pachet de baza cu cablu de date si incarcator
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s