Asus FonePad 7 LTE ME372CL-1C004A – Un Phone-Pad cu 4G si GPS

FonePad 7 face parte din gama de varf in tabletele de 7 inci a celor de la Asus si este dedicata celor ce cauta o tableta performanta cu poti efectua apeluri in 3G sau 4G sau, poti trimite mesaje text. Ideala pentru utilizatorii business sau pentru jocuri, aceasta indeplineste cu usurinta toate cerintele incepand de la viteza de procesare datorita unui procesor Intel dar si o conexiune permanenta la internet sau la retelele de socializare. Receptorul GPS ne ajuta destul de mult la pertea de nevigare cu ajutorul aplicatiilor precum GoogleMaps iGo
Ca si structura acesta este destul de compacta, desi ramele laterale nu sunt atat de subtiri, castiga foarte mult la rezistenta, fiind un model destul de robust si bine construit. Sistemul audio reda un sunet realist si puternic datorita tehnologiei SonicMaster iar suprafata ecranului are pana la 10 puncte de control ceea ce iti permite sa accesezi intrega suprafata a ecranului in cele mai complexe jocuri sau editari foto. Comutarea intre aplicatii se face destul de facil, printr-o simpla atingere de ecran poti trece din Chrome in mail sau direct in jocul pe care l-ai inceput mai devreme fara sa fi nevoit sa iesi din aplicatia curenta.

Procesorul, este un Intel Dual Core Z2560 de 1,6 GHz si chiar daca nu este un Quad Core acesta face fata cu usurinta task-urilor. Memoria RAM este de 1GB indeajuns pentru aplicatiile de baza sau jocuri ceva mai complexe. Display-ul este IPS WXGA cu o rezolutie de 1280 x 800 si o luminozitate buna cu un contrast destul de ridicat. Culorile sunt vii si chiar daca nu sunt atat de puternice precum la Samsung, acestea sun reale si bine calibrate. Camera din spate este de 5MP iar cea frontala este de 1,2MP. Ambele se descurca foarte bine si chiar daca nu au “un sac” de Megapixeli, readau niste cadre decente. Bateria are 3950 mAh si reuseste sa redea pana la 11 ore de content video. Spatiul de stocare este de doar 8GB dar permite pana la 64GB in stocare MicroSD.
Tableta vine la pachet cu cablu de date si incarcator la retea iar slotul pentru cartela este MicroSIM. Aceasta este perfecta pentru cine doreste un device business sau pentru jocuri precum RealRacing sau Asphalt. Este robusta, bine asamblata cu materiale de calitate si placute la atingere. Semnalul este destul de puternic atat pe 3G cat si 4G si cu acestea active autonomia bateriei ajunge undeva la 12 ore de utilizare continua. Tableta poate fi gasita in diverse promotii in magazinele on-line dar stocurile sunt limitate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s