Freecom Fotbal Edition – Cadoul perfect pentru pasionatii de fotbal

Freecom Fotbal Edition este o boxa portabila Bluetooth perfecta pentru iubitorii de fotbal, aceasta va ofera o putere de 8W de muzica pura. Ideala pentru calatorii, Freecom are o greutate de 93g si este foarte compacta, avand doar 6 centimetri in diametru. 

Ofera o autonomie de pana la 7 ore de functionare cu bateria plina, si poate fi folosita atat la interior cat si la exterior, chiar si in ploaie deoarece este certificata IPX7, certificare care ii atesta rezistenta la apa. 
Sistemul de prindere este defapt o ventuza, care se poate prinde vertical sau orizontal, pe sticla, faianta, gresie sau orice suprafata neteda.
Boxa poate fi folosita si ca “handsfree”, deoarece are un microfon incorporat. Avand sistemul de prindere cu ventuza poate fi prins de parbrizul masinii si conectat prin Bluetooth la telefon ca apoi sa fie folosit ca un handsfree, iar daca luam in calcul si faptul ca este rezistent la apa puteti sa purtati conversatii chiar si sub dus. Acesta are butoante de raspuns si respingere apel direct pe boxa, dar si de ajustare a volumului.
Este compatibila cu orice dispozitiv care are cel putin Bluetooth 3.0.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s