Samsung 46H7000 – Motion Control si un design modern

In opinia mea seria 7000 este cea mai reusita serie de televizoare, in fiecare an, a producatorului Samsung. 46H7000 este modelul de 116 centimetri aparut aproape de jumatatea anului 2014. 
Designul, este in primul rand unul din cele mai interesante lucrui la acest model. Are un design liniar, modern si rafinat, avand o rama foarte subtire din metal, aproape insesizabila.

Acest televizor a fost conceput atat pentru o vizionare cat mai buna dar si pentru imbunatatirea decorului din camera in care il pozitionati.

Din punct de vedere al imaginii acesta are o tehnologie destul de dezvoltata, incepand cu Micro Dimming Ultimate, tehnologie care imbunatateste semnificativ contrastul, si finalizand cu rata de refresh de 800 de cadre pe secunda. Culorile sunt realiste, pot spune ca se vede la fel de bine ca si un varf de gama de cateva zeci de mi de lei.
Samsung, Motion Control, este tehnologia care va ofera posibilitatea de a controla televizorul doar cu miscarea mainii. Puteti schimba canalul TV sau creste volumul doar cu un simplu gest. Din pacate, pentru a va bucura de aceasta functie necesita o camera web pe care o puteti achizitiona separat.
Televizorul are tehnologia 3D Activ si aveti doua perechi de ochelari SSG-5100GB inlcusi in pachetul televizorului. Detecteaza automat imaginile 3D si le afiseaza direct, deasemenea converteste si imagini din 2D in 3D. In pachet mai gasiti si telecomanda Samsung Smart Touch Control.
Conectare la internet atat prin wireless cat si prin cablu, avand Wi-Fi integrat si RJ-45, un procesor Quad Core care va ajuta la navigarea rapida dar si o interfata intuitiva. Samsung va pune la dispozitie o gama foarte larga de aplicatii pe care le puteti accesa oricand, atata timp cat aveti o conexiune la internet.
Televizorul are tunere digitale DVB-T/C/S2, dar si slot pentru cardul CI+. Tunerele digitale va ajuta in vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Samsung 46H7000 isi merita pe deplin investitia, mai ales daca sunteti pasionati de ultima tehnologie, avand in vedere ca acest televizor le are pe toate.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s