Lumia 640 si Lumia 640 XL – acum si in Romania, cu Office 365 Personal la pachet

Microsoft a lansat de curand si in tara noastra cele mai noi terminale produse de ei: Lumia 640 si Lumia 640 XL, doua terminale interesante aflate la un pret extrem de atractiv si cu un pachet software gratuit foarte interesant. 
Ambele telefoane au o configuratie similara, fiind bazate pe un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu 4 nuclee la 1.2GHz si o placa video GPU Adreno 305, alaturi de 1GB RAM. Diferenta consta in dimensiunea ecranului, de 5.0″ pentru

modelul Lumia 640 si 5.7″ pentru varianta 640 XL. Deasemenea, varianta mai mare vine si cu o camera imbunatatita, de 13MP cu lentile Carl Zeiss, fata de cea de 8MP oferita varianta mai mica.


Insa ce face aceasta lansare si mai interesanta este pachetul software oferit gratuit. Astfel, pe langa spatiul de stocare in cloud de 15GB oferit pentru orice telefon Lumia lansat din 2014 si pana in prezent, noile telefoane Lumia 640 si 640 XL ofera si un pachet Microsoft Office 365 Personal pentru un an, complet gratuit. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie 2015, iar pentru activare va trebuie descarcata aplicatia Office 365 Gift din Windows Phone Store, urmand ca apoi utilizatorul sa primeasca licenta Office 365 valabila pe un an pentru un PC, un telefon si o tableta, impreuna cu pachetul complet (1TB spatiu de stocare in OneDrive si 60 minute lunare pentru Skype).

Microsoft Lumia 640 este disponibil deja la marii comercianti online la un pret de aproximativ 700 lei pentru varianta Dual-Sim 3G si cam 800 lei pentru cea 4G, iar Lumia 640 XL porneste de la un pret de 950 lei. Daca luam in considerare ca doar pachetul de Office 365 Personal ar costa separat cam 300 lei, discutam de o oferta extrem de tentanta, mai ales ca terminalele se prezinta chiar bine pentru pretul cerut.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s