Samsung 32J5600 – Televizor de 81cm SmartTV 2015

Un nou model de la Samsung, aparut la inceptul lunii mai 2015, 32J5600 da startul televizoarelor smart cu Wi-Fi integrat si rezolutie Full HD din noua gama.
Diagonala acestuia este de 81 de centimetri, find considerat o diagonala mica, de dormitor. Cu toate ca are aceasta diagonala, televizorul are o rezolutie Full HD 1920 x 1080p, lucru care il

face sa afiseze o imagine spectaculos de clara, fara pixeli, chiar si la vizionarea de aproape. Culorile sunt mai vi datorita Wide Colour Enhancer, iar contrastul este cu siguranta imbunatatit, fata de anul trecut, unde de aceasta data avem si pe modele de 81 de cenimteri, tehnologia Micro Dimming Pro, care analizeaza fiecare parte din imagine pentru a optimiza contrastul la nivelul perfect. Rata de refresh a televizorului este de 400Hz.

Sunetul este foarte puternic pentru un televizor considerat mic. Acesta are o iesire audio formata din doua boxe a cate 10W fiecare, un total de 20W.
Din punct de vedere al conectivitatii acesta are si sloturi HDMI dar si USB, putand sa redati filme direct de pe stikul usb cu ajutorul playerului multimedia integrat pe care acesta il are.
Are doua tunere digitale integrate, si anum DVB-T/C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat. Bineinteles ca televizorul are si Slot CI+.
SmartTV cu posibilitate de conectare atat wireless cat si prin cablu, avand atat Wi-Fi integrat cat si RJ-45. Platforma SmartTV de la Samsung este imbunatatita, find mai rapida, iar procesorul Quad Core chiar isi spune cuvantul in navigarea pe internet. Aveti acces la sute de aplicatii si jocuri disponibile direct pe televizor.
Samsung 32J5600 este un model surprinzator, la un pret foarte accesibil inca de la lansare fara de concurenta. Este un televizor ideal pentru cei care au un spatiu redus de pozitionare si doresc o calitate a imaginii foarte buna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s