Samsung 48J6300 – Televizor curbat 121cm, Full HD

Se pare ca in anul 2015 Samsung a pus foarte mult accentul pe televizoare curbate. Daca pana acum marea majoritate a televizoarelor cutbate aveau o rezolutie Ultra HD si un pret pe masura datorita faptului ca tehnologiile sunt relativ noi, ei bine, de aceasta data Samsung vine cu o alternativa cu o rezolutie Full HD, la fel de curbat dar la un pret mult mai accesibil. 

Modelul 48J6300 are o diagonala de 121 centimetri, si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar rata de refresh a panoului poate ajunge pana la 800Hz, o frecventa foarte buna avand in vedere diagonala. Din punct de vedere al imaginii, am observat pe acest model o imbuntatire majora a contrastului, aceasta imbunatatire se datoreaza tehnologiei Micro Dimming Pro, tehnologie care are rolul de a analiza fiecare particica din imagine pentru a optimiza nivelul de contrast perfect. Culorile sunt relativ apropiat de realitate, unele find destul de aprinse, totusi, acestea sun culori vi.
Din punct de vedere al sunetului acesta are o ptere de 20W total, formata practic din doua boxe a cate 10W fiecare. Sistemul audio este pe doua canale, Down Firing si Base Reflex. Sunetul este clar si poate ajunge la volum foarte puternic fara sa distorsioneze foarte mult calitatea sunetului.
Designul este intereasnt, construit din plastic de calitate cu imbinarea perfecta de metal in zona suportului, acesta aduce un plus de design camerei in care il pozitionati. Rama este de culoare argintie, ca si suportul de masa.
SmartTV cu noua interfata Tizen, o interfata mult mai inuitiva si performanta. Procesorul pe care il foloseste este un Quad Core care isi face treaba foarte bine atunci cand navigam pe interent. Acesta are Wi-Fi integrat si RJ-45, deci, poate fi conectat la internet cu usurinta atat wireless cat si prin cablu.
Acesta beneficiaza de doua tunere digitale, DVB-T si DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara sa mai aveti nevoie de un receiver sau media-box separat. Slotul CI+ il regasiti in spatele televizorului in locul indicat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s