Samsung 48H8000 – Televizor curbat interactiv, 121cm

Modelul 48H8000 este unul din cele mai bune televizoare de la Samsung din anul 2014, acesta a fost special conceput pentru a satisface nevoile si celor mai exigenti clienti.
Accentul la acest model se pune pe curbura ecranului, acesta are o vedere panoramica excelenta, care are ca scopt “introducerea” in interiorul imaginii, practic, ecranul curbat amplifica senzatia de adancire. Cea de a doua calitate a acestui televizor, este imaginea si contrastul foarte bun. Datorita tehnologiei Micro Dimming Ultimate reglarea luminozitatii se va face la un nivel mult mai avansat pentru a imbunatatii contrastul, culorile dar si detaliile. Panoul are o frecventa de 1000Hz, o valoare foarte buna avand in vedere ca este si 3D. In pachetul televizorului regasiti doua perechi de ochelari 3D Activi SSG-5100GB, telecomanda normala dar si Samsung Smart Touch Control.
Sistemul audio este de tip Down Firing + New Waveguide si are o iesire de maxim 40W, cu woofer. Sunetul este foarte puternic, acoperind intreaga incapare iar calitatea este de necontestat chiar si la volum inalt.
Motion Control, este functia prin care puteti controla televizorul de la distanta doar cu ajutorul mainii. Cu ajutorul unei camere acesta recunoaste gesturile dvs., astfel, putand sa schimbati postul sau sa mariti volumul doar printr-un simplu gest. Camera trebuie achizionata separat. Totusi, daca nu doriti achizionarea camerei, puteti folosi Voice Control pentru controlarea televizorului prin comenzi vocale.
Dupa cum ati observat deja, nu este doar un simplu smartTV, ci este un televizor cu adevarat inteligent. Conectarea la internet se poate face atat wireless cat si cablu.
Televizorul are CI+ dar si tunere digitaleDVB-T/C/S2, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receiver sau meida-box.
Este clar ca modelul H8000 de 121 centimetri este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face, deoarece, acesta la are pe toate. Functie de 3D, televizor inteligent si culori reusite cu un panou foarte bun.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s