Smartwatch Cogito Pop – Simplu, dar inteligent

Cogito Pop este un ceas inteligent care combina distractia si functionalitatea. Designul acestuia este simplu, clasic, pastrand imaginea unui ceas analogic dar avand integrate cateva iconite care va avertizeaza in momentul in care aveti o notificare. Ceasul este disponibil in mai multe culori, precum: alb, roz, gri, albastru si doua nuante de negru.
Acest ceas functioneaza foarte simplu, are integrate componentele unui ceas analogic obisnuit impreuna cu afisarea digitala a unor notificari intuitive. Iconitele LED de pe ceas va pot alerta atunci cand aveti un apel pierdut, un e-mail sau un mesaj pe site-urile de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, etc. Interfața usor de utilizat va permite sa va gestionati nu doar apelurile si notificarile, dar, de asemenea, puteti face o fotografie folosind unul din butoanele ceasului sau puteti controla muzica daca aveti playlistul pornit.

Unul din cele mai mari avantaje ale acestui ceas este faptul ca nu necesita incarcare, avand o baterie normala de ceas, CR2032, acesta are o durata de functionare de peste 12 luni, iar dupa terminarea bateriei aceasta poate fi inlocuita. Ceasul este rezistent la apa pana la 10ATM, acesta afisand notificarile chiar si in situtii de umiditate: sub dus, in ploaie, pe plaja sau la piscina.

Cogito Pop este compatibil cu dispozitivele care au  iOS 7 sau mai mare si cu dispozitivele care au Android 4.3 sau mai mare. Ceasul poate fi controlat si gestionat cu ajutorul aplicatiei Connected Watch App, aplicatie pe care o gasiti gratuit la descarcare pe App Store sau Magazin Play.

Va invit sa urmariti un video de prezentare:
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s