Philips 40PFH4100 – Televizor cu functii de baza

Modelul 40PFH4100 de la Philips face parte din seria 4000, find un televizor cu functii de baza. Acesta are o diagonala de 102 centimetri, si suporta rezolutii Full HD, 1920 x 1080 pixeli, astfel, putei rula direct pe televizor filme de inalta calitate direct prin portul USB al acestuia. Panoul acestuia poate ajunge la o rata de refresh de maxim 100Hz.
Design este clasic, cu linii drepte dar totusi subtire, avand o grosmie de maxim cativa centimetri. Atat suportul cat si rama sunt de culoare neagra, din plastic.
Sunetul este redat prin doua boxe stereo, cu o putere de 8W maxim, fiecare, avand un total de 16W. Sunetul este clar si puternic pentru o incapere medie, iar functile de imbunatatire a sunetului de tipul Auto Volume Leveller, se fac simtite in timpul vizionarii.
Acesta dispune de slot pentru cardul CI+ dar si de tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care ii permit vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Philips 40PFH4100 este un televizor cu functii de baza, cu o imagine naturala si clara, un contrast puternic si sunet bun. Acest model il recomand celor care nu doresc functii smart dar totusi vor o experienta TV foarte buna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s