PNI FunBox BT10 – All-in-ONE-ul boxelor portabile

FunBox BT10 este o boxa portabila produsa de catre PNI, cu un design simplu, modern, cu o structura predominanta din metal, find foarte usor de transportat avand dimensiunile de 6 x 6 x 5cm. Aceasta poate fi considerat All-in-ONE deoarece are toate modurile de audite muzicala.
Aceasta boxa poate reda muzica prin Bluetooth, find compatibila cu dispozitivele cu versiunea de bluetooth 3.0 sau mai mare. 
Pe langa redarea prin bluetooth, poate fi folosit si ca MP3 avand posibilitatea de conectare a unui Micro-SD de pe care puteti reda muzica fara sa mai fiti nevoit sa conectati un alt dispozitiv la boxa.
Daca redarea prin bluetooth si card inca nu va convins, trebuie sa stiti ca aceasta boxa poate reda si FM. Acesta receptioneaza semnal FM atata timp cat are USB-ul conectat, astfel, puteti asculta raido oricand si oriunde.

Din punct de vedere tehnic, aceasta are o iesire audio de 3W si functia Bass Xpansion, care are rolul de a modelea frecventele joase. Nu se aude extrem de tare, dar se aude clar si se simte si basul. Bateria tine pana la 5 ore de functionare continua, apoi poate fi incarcata prin mini usb.

Per total, este o boxa ok din punct de vedere al functionalitatii, dar, sunetul ar fi putt fi mai puternic, de cel putin 5W, totusi, sunt destul de ok si cei 3W pe care ii are, sunetul find puternic pentru o boxa cu o dimensiune asa de mica. Este una din putinele boxe care include toate modurile de audite muzicala.
Va invit sa urmariti un video de prezentare in limba romana a acestei boxe portabile:
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s