Smartwatch Sony SW2 – Ceasul pe care il poti folosi oriunde, pe orice vreme

Sony Smartwatch 2 este accesoriul perfect pentru telefoanele cu Android, acesta va ofera control total asupra telefonului cu functile si notificarile pe care le afiseaza. Bateria are o peformanta crescuta fata de alte ceasuri inteligente, acesta avand o autonomie de pana la 4 zile de utilizare. Materialele sunt de inalta calitate si arata foarte bine, find conceput pentru a fi utilizat in orice situatie, oriunde, pe orice vreme.
Sony SW2 este rezistent la apa, praf si zgarieturi, acesta este in conformitate cu certificatul de protectie IP57. Acest lucru inseamna că poate fi folosit in orice conditii de vreme si chiar sa fie scufundat în apa pentru o anumită perioada de timp . Display-ul lui SmartWatch 2 este neted si rezistent la zgarieturi si lovituri. Nu este recomandata intrarea cu acesta in mare sau in piscina deoarece apa sarata sau produsele chimice din piscine pot afecta structura ceasului. Pentru o rezistenta cat mai buna capacul de incarcare trebuie sa fie bine inchis.

Constructia ceasului seamana foarte mult cu cea a telefoanelor Xperia. Rama din jurul cadranului este metalica foarte bine slefuita, iar capacul de pe spate este din plastic. Ecranul are o latura de 40 mm iar grosimea totala a ceasului este de aproximativ 9 mm. Ceasul este disponibil in mai multe culori, cu mai multe tipuri de curele. Negru, negru metalic si argintiu, iar acesta poate fi purtat cu o curea metalica, din piele sau tip sport.

Displayul este de tip LCD cu o rezolutie 220 x 176 pixeli, o diagonala de 1,6″ si are un strat reflectiv sub panou pentru vizualizarea in conditii optime a ecranului chiar si in lumina puternica a soarelui.

Ceasul primeste informatii de la telefon dar poate sa si trimita comenzi catre el, acesta poate functia si independent, neavand neaparat nevoie de o conexiune cu un telefon pentru a afisa ceasul sau pentru a folosi anumite aplicatii. Exista trei tipuri de aplicatii, cele prinstalate, aplicaţii ce necesită conexiune la telefon şi aplicatii care pot fi instalate.

Imediat dupa deschidere, ceasul afiseaza aplicatiile alarma, temporizator si lanterna (luminarea ecranului cu un fundal alb). Acesta functioneaza impreuna cu aplicatia Sony Smart Watch2 pe care o gasim spre descarcare gratuit in Google Play. Acesta afiseaza apelurile ratate, SMS-urile primite si puteti chiar sa cititi si mailurile. Puteti instala aplicatia de Facebook sau Twitter pentru a afisa notificarile direct pe ceas. Puteti folosi ceasul ca o telecomanda pentru telefon, pentru a respinge, efectua ori prelua apeluri. Puteti sa folositi camera telefonului pentru a face o poza de la distanta. Pe ceas se pot instala peste 20 de aplicatii dedicate pentru acesta din Google Play, poate fi personalizat cu imagini de fundal, teme, widget-uri si o varietate de stiluri de ceas.

SW2 este compatibil cu orice smartphone sau tableta care ruleaza cel putin Android 4.0 si Bluetooth v3.0, acesta poate fi conectat cu dispozitivele compatibile prin NFC find primul ceas din lume cu aceasta functie disponibila.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s