Electrolux EGS6648NOX, design minimalist, efect maxim

Plita incorporabila Electrolux EGS6648NOX face parte din noua linie de design propusa de producatorii de electrocasnice, primii din acestia fiind cei la Hotpoint cu modelul Hotpoint Luce PK 644 D GH X, ceea ce era oarecum normal, avand in vedere inclinatia mai mare a italienilor catre design si inovatie in materie. 

Insa nici Electrolux nu s-a lasat mai prejos si propune prin Electrolux GS6648NOX o alternativa, care are fata de modelul celor de la Hotpoint si un arzator WOK. Desi puterea calorica este asemanatoare, principiul Direct Flame de la italieni fiind foarte eficient, pretul mai mic pentru Electrolux EGS6648NOX o face mai accesibila si un raport bun calitate pret.

Electrolux EGS6648NOX are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta, termocuplu pe toate arzatoarele si gratare din fonta, fixate bine, mai ales arzatorul mare WOK. Design-ul exclisivist este dat de planeitatea suprafetei plitei, care o face superslim si care o incadreaza mult mai bine intr-o bucatarie moderna, in care notiunea de ergonomie ajunge si in ceea ce privesc produsele electrocasnice incorporabile. In concluzie, Electrolux EGS6648NOX este o  plita care se recomanda utilizatorilor care pun mare pret pe design si totodata doresc o plita care sa fie ok si din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, WOK si gratare din fonta. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s