Plita Samsung NA64H3010AS, nota 10 pentru design

Tendinta marilor producatori de electrocasnice de a face plita incorporabile pe gaz, cat mai slim si cat mai ergonomice, a trezit interesul si producatorului coreean de electrocasnice in acest sens si astfel a plita incorporabila Samsung NA64H3010AS vine sa acopere ca alternativa si aceasta nisa nou creata in piata. Ceea ce diferentiaza Samsung NA64H3010AS de celelate modele care se incadreaza in aceasta linie de design, cum ar fi Hotpoint Luce PK 644 D GH X  sau Electrolux EGS6648NOX este pretul foarte bun. 
Desi nu are sistemul Direct Flame de la Hotpoint, unul din cele mai eficiente de pe piata si nici arzatorul WOk de la Electrolux, Samsung NA64H3010AS are un raport calitate pret foarte bun, fiind la jumatate de pret fata de Electrolux si la o treime fata de Hotpoint.
 Asadar, plita incorporabila se recomanda utilizatorilor care doresc o plita cu design modern, super slim, cu gratare din fonta, foarte bine fixate si individuale pe piecare arzator, cu aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a plite incorporabile pe gaz cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s